Titicacameer - Reisverslag uit Cuzco, Peru van Tonny Stiphout - WaarBenJij.nu Titicacameer - Reisverslag uit Cuzco, Peru van Tonny Stiphout - WaarBenJij.nu

Titicacameer

Door: Tonny

Blijf op de hoogte en volg Tonny

07 Oktober 2024 | Peru, Cuzco

Eergisteren zijn we met een boot vanuit Puno het Titicacameer opgegaan. We zijn op een van de vele rieteilanden uitgestapt. Toch vreemd dat een paar families op drijvend riet wonen. We mochten een huisje bekijken en hebben een stukje gevaren met een rietboot. Hier na zijn we naar het eiland Amantani gevaren. Daar werden we opgedeeld onder verschillende “moeders” waar we logeerden en lunchten. Na de lunch zijn we over het eiland gewandeld enhen ik met een paar anderen in een cafeetje gezeten terwijl de rest nog hoger ging. ‘s avonds heeft onze “moeder” weer een heerlijke maaltijd bereid en daarna gingen we met de kippen op stok.

gisterenmorgen hebben we ontbeten en daarna ons omgekleed de plaatselijke klederdracht om een groepsfoto te maken, hilarisch! Gelukkig kon het daarna weer uit. We zijn gevaren naar het eiland Taquile. Daar hebben over het eiland gewandeld en geluncht. Het grappige hier is dat de mannen breien. We zijn toen weer naar Puno gevaren .

vandaag zijn we naar cuzco gegaan. We reden door de prachtige bergen, hebben onderweg geluncht en een museum bekeken. Ook zijn we gestopt bij de Inca ruïnes van Raqchi, weer erg indrukwekkend. We hebben hier een heerlijk koloniaal hotel.de lopers van de trauma hebben hun briefing gehad. Morgen gaan we Cuzco ontdekken.

• 07 Oktober 2024 - 06:32

Anny:

Geweldige foto’s Tonny. Met tweeen hebben wij toen een muts met oorkleppen gekochten en vanaf die dag noemden de groep ons de mutsen

• 07 Oktober 2024 - 08:30

Cathy Jongen:

Leuke look voor je die klederdracht [e-1f60a] Mooie foto’s allemaal !

• 07 Oktober 2024 - 13:43

HannekeS:

Geweldig, zo in klederdracht. Vaker doen! Prachtige foto's.

• 07 Oktober 2024 - 16:27

Leo:

Mooie foto hoor van jullie twee ![e-1f605] prachtige kleuren allemaal , Een beetje jaloers ben ik wel..... !

• 07 Oktober 2024 - 16:43

Damian:

Hey Tonny het ziet er super gaaf uit

• 09 Oktober 2024 - 15:01

Bep Van Lierop:

Dat zijn goede kleurige moeders die goed voor jullie zorgen. De Rietboten zijn indrukwekkend en de foto van jullie 2 zijn heel apart[e-1f605]