Wandelen en weer hoger
Door: Tonny
Blijf op de hoogte en volg Tonny
04 Oktober 2024 | Peru, Puna
Gisteren zijn we naar een mooi uitzichtpunt gereden, daarna naar een dorpje met een prachtig kerkje. Dit hebben we bekeken en even naar de wc geweest. Hierna zijn we met 2 kleine busjes naar boven gereden om daar een wandeling te beginnen. Dat is toch wel een uitdaging op die hoogte en met stukken klauteren. We zagen enkele pre-Inca gebouwen onderweg. Ik was kapot hierna. Gelukkig hadden onze chaffeurs een lekkere lunch voor ons gemaakt. We reden toen naar een complex met warme baden. Dat was heeeerlijk, zeker met een lekker biertje erbij. We reden daarna door naar ons hotel in Chivay.
vandaag zijn we om 6 uur vertrokken door de bergen. We zagen weer veel vicunas, alpacas en lamas. We stopten op 4400 metervoor koffie. Ook werd weer bij iedereen de saturatie gemeten. Die van mij was van 92 naar 82 gegaan, maar ik voel me nog steeds goed.we zijn weer gestopt bij graftorens van incas en pre-incas. Mooi hoor! We zijn daarna doorgereden naar Puna aan het Titicacameer. Het is hier overdag warm, maar “‘s avonds erg koud.
04 Oktober 2024 - 06:41
Anny:
mooi verslag voor ons weer veel herkenbaar Geniet ervan
04 Oktober 2024 - 13:32
Petrie:
leuk verslag weer. Wel een lage saturatie zeg. Hier is het ook heerlijk. Warm zonnig en goed van eten en drinken. Vandaag een aantal excursies geboekt zodat we ook nog wat mooie dingen zien hier. Start morgen met een boottocht voor de dolfijnen en walvissen die hier wonen.
04 Oktober 2024 - 14:00
Ellen:
leuk verslag en weer mooie foto`s
04 Oktober 2024 - 18:40
Hanneke Van Koolwijk:
Hier ga je gelijk aan het zuurstof met zo’n lage saturatie [e-1f62c] wel bijzonder om dit zo mee te maken, wat een ervaring. Nog een fijne vakantie
06 Oktober 2024 - 17:10
Bep Van Lierop:
Het klimmen word beloond Tonny met die lekkere warme baden, die heb je dan wel verdiend.